Активности 26.02.2015.

Сајам у Абу Дабију-УАЕ

Почетком 2015.године, Југоимпорт-СДПР је учествовао на међународном сајму у Абу Дабију-УАЕ познатији под називом International Defence Exhibition & Conference, IDEX. У складу са повећањем обима пословања, интензитет присуства на међународним сајмовима је све запаженији. 

У току године планиран је наступ на следећим изложбама:

  • Laad 2015, Defence&Security Exhibition, Rio de Janeiro-Brazil
  • Idef 2015,  International Defence Industry Exhibition, Istanbul-Turkey
  • Sitdef 2015, International Defence Tehnology Exhibition, Lima-Peru
  • Dsei 2015, Defence Systems & Equipment International Exhibition, London-UK
  • Defence&Security 2015, The 7th International Defece Exhibition, Bangkok-Thailand

Штанд Југоимпорта-СДПР био је површине 210 м2. Омогућено је посматрање презентација из неколико кључних области понуде: артиљерије (системе фамилије НОРА-Б/52, конвертовани топ 155мм, ракетна артиљерија), ЛАЗАР1/2, БОВ М11, борбених возила точкаша (наоружање и подсистеми), муниције, производње барута и експлозива, пешадијског наоружања са програмом ВБ -10, личне заштитне опреме, противоклопних вођених средстава, наоружања хеликоптера, ваздухопловних подсистема и модел српског патролног чамца. Изложена је и макета хеликоптера са наоружањем.

Партнерима је уручиван промотивни материјал који се састојао од ДВД каталога, општег каталога, техничких информација, појединачних проспеката и презентација. 

Презентације су вршене у циљу проширивања актуелних и потенцијалних поља сарадње, представницима следећих компанија: Hydraulic group, BBM Solutions, Maknom, Harris Limited, ESS Eastern Security Services, ITC Group.

Циљ наступа било је представљање развојних и производних програма, као и технолошких могућности наше компаније и одбрамбене индустрије Србије. 

Назад на актуелности