Активности 13.04.2017.

Међународни привредни сајам „МОСТАР 2017“, Р. Босна и Херцеговина

Међународни привредни сајам "Мостар 2017" одржан је у периоду од 04.-08.04.2017. године у Мостару, Р. Босна и Херцеговина.

Југоимпорт-СДПР, као интегратор одбрамбене индустрије Србије, наступио је заједно са представницима наменске индустрије Србије, компанијама: Слобода- Чачак, Застава оружје- Крагујевац, Први Партизан- Ужице, Прва Петолетка- Трстеник, Прва Искра- Барич, Крушик- Ваљево и Телеоптик- Земун.

Изложбени штанд Југоимпорт-СДПР био је интегрисан са изложбеним простором других представника наменске индустрије Србије, те се на једном месту могла видети комплетна понуда одбрамбене индустрије Србије.

Понуда ЈИ-СДПР приказана је кроз мултимедијалне презентације, постере, промотивне филмове и макете сложених борбених система. Графички део презентације посебно је истакао значај артиљеријских система, борбених возила, система хеликоптерског и авионског наоружања, авиона КОБАЦ и ЛАСТА.

Међународном привредном сајму "Мостар 2017" присуствовало је више од 300 излагача.

Изложебени простор наменске индустрије Р. Србије посетио је и премијер Србије Александар Вучић.

Циљ учешћа на наведеној манифестацији био је упознавање предузећа из региона са могућностима наменске индустрије Р. Србије, као и успостављање ближе сарадње на будућим пројектима.

 

Назад на актуелности