Активности 12.04.2017.

Међународна изложба LAAD 2017, ФР Бразил- Рио де Жанеиро

Југоимпорт-СДПР је учествовао на међународној изложби НВО „LAAD 2017" у Рио де Жанеиру, ФР Бразил у периоду од 04-07.04.2017. године.

Циљ наступа је био представљање развојних и производних програма Југоимпорт-СДПР Ј.П. и одбрамбене индустрије Србије, на једној од најважнијих изложби НВО-а у региону Латинске Америке „LAAD 2017", најширем кругу посетилаца.

Посебан акценат у приказу експоната дат је на средства из развојних и производних програма Југоимпорт-СДПР, али и предузећа одбрамбене индустрије - вишенаменско оклопно возило Лазар 3, самоходна хаубица 155 мм НОРА, патролни чамци, војник будућности, беспилотне летелице, оклопно возило Милош, минобацачи и минобацачка муниција, вишецевни лансери ракета, авиони, низ типова артиљеријске, средње и пешадијске муниције и пешадијског наоружања из актуелне понуде, балистичка опрема и др.

На изложби су приказана тренутно најзначајнија светска достигнућа у области развоја и производње средстава НВО, на основу чега се уочавају тенденције у будућем развоју средстава и опреме којом се, или којом ће се поједина средства НВО у будућности опремати.

Број изгалача као један од егзактних критеријума обима изложбе је на овогодишњој манифестацији „LAAD 2017" достигао број преко 600 излагача и преко 37.000 посетилаца.

Изложбени штанд Југоимпорт-СДПР посетило је више од 20 иностраних делегација и велики број комерцијалних посетилаца.


Назад на актуелности