Активности 15.05.2017.

Међународна изложба „IDEF 2017“, Истанбул - Турска

Југоимпорт-СДПР је учествовао на међународној изложби „IDEF 2017", Истанбул - Турска у периоду од 09-12.05.2017. године.

Изложба „IDEF 2017" је једна од водећих у свету, те је у складу са тим циљ наступа било представљање развојних и производних програма и технолошких могућности Југоимпорт-СДПР и одбрамбене индустрије Србије и произвођача капиталних борбених система најширем кругу посетилаца.

На изложби су приказана тренутно најзначајнија светска достигнућа у области развоја и производње средстава НВО, на основу чега се уочавају тенденције у будућем развоју средстава и опреме којом ће се поједина средства НВО у будућности опремати.

Акценат током наступа Југоимпорт-СДПР, као интегратора наменске индустрије Србије, дат је на класичну муницију, артиљерију – пре свега системе фамилије НОРА-Б/52, ракетну артиљерију (нове ракете ГРАД домета 52 km), борбена возила точкаше - возила Лазар и Милош, наоружање и подсистеме борбених возила, производњу барута и експлозива, пешадијско наоружање са програмом ВБ-10, противоклопна вођена средства, наоружање хеликоптера, ваздухопловне подсистеме, брзих патролних и вишенаменских чамаца и др.

Током изложбе одржан је низ успешних састанака и презентација, а изложбени штанд Југоимпорт-СДПР посетио је велики број иностраних делегација и комерцијалних посетилаца.

Назад на актуелности