Активности 24.06.2016.

Међународна изложба "EUROSATORY 2016", Париз- Француска

Југоимпорт-СДПР је учествовао на међународној изложби „Eurosatory 2016" у Паризу, Р. Француска у периоду од 13-17.06.2016. године.
На изложби су приказана тренутно најзначајнија светска достигнућа у области развоја и производње средстава НВО, на основу чега се уочавају тенденције у будућем развоју средстава и опреме којом се, или којом ће се поједина средства НВО у будућности опремати.

Главни циљ наступа је био представљање развојних и производних програма Југоимпорт-СДПР Ј.П. и одбрамбене индустрије Србије најширем кругу посетилаца.
Посебан акценат је дат на класичну муницију, артиљерију – пре свега системе фамилије НОРА-Б/52, ракетну артиљерију, борбена возила точкаше - возило Лазар, наоружање и подсистеме борбених возила, производњу барута и експлозива, пешадијско наоружање са програмом ВБ-10, противоклопна вођена средства, наоружање хеликоптера, ваздухопловне подсистеме, брзих патролних и вишенаменских чамаца и др.

Број изгалача као један од егзактних критеријума обима изложбе је на овогодишњој манифестацији „Eurosatory 2016" достигао број преко 1500 излагача из 56 земља са преко 57.000 посетилаца.
Изложбени штанд Југоимпорт-СДПР посетио је велики број комерцијалних посетилаца и иностраних делегација.

Назад на актуелности