Активности 28.04.2016.

Међународна изложба DSA 2016, Куала Лумпур- Малезија

Међународна изложба наоружања, војне опреме и одбрамбених технологија „DSA 2016“ одржана је у периоду од 18-21.04.2016. године.  

Примарни циљ наступа је био представљање развојних и производних програма Југоимпорт-СДПР Ј.П. и одбрамбене индустрије Србије најширем кругу посетилаца из састава МО и МУП Малезије, представницима из области производње и промета наоружања и војне опреме Малезије, као и представницима земаља у региону југоисточне Азије.

Основу промотивног наступа Југоимпорт-СДПР Ј.П. на овој изложби представљали су такозвани презентациони модули - велики постери упарени са ТВ-мониторима и одговарајућим експонатима.

Посебан акценат је дат на класичну артиљерију - пре свега системе фамилије НОРА Б/52, ракетну артиљерију, борбена возила точкаше- вишенаменско оклопно возило Лазар, наоружање и подсистеме борбених возила, муницију, производњу барута и експлозива, пешадијско наоружанје са програмом ВБ-10, противоклопна вођена средства, наоружање хеликоптера, ваздухопловне подсистеме, брзе патролне и вишенаменске чамце и др.

Фотографије можете погледати овде.

Назад на актуелности