Активности 30.12.2014.

INDODEFENCE 2014, Џакарта, Индонезија

Југоимпорт-СДПР је у 2014. години учествовао и на међународној изложби НВО глобалног карактера "INDODEFENCE EXPO & FORUM 2014", одржаној у Џакарти, Индонезија. 

Основни циљ наступа је упознавање светског тржишта са растом потенцијалне понуде српске одбрамбене индустрије, са посебним акцентом на сложене борбене системе из развојних и производних програма Југоимпорта-СДПР, као и проширење обима пословних контаката.

Понуда Југоимпорт-СДПР приказана је кроз комбинацију графичких презентација - постера, промотивних филмова, макета и експоната средстава НВО, подељену тако да се истовремено покрива неколико кључних области понуде, а са акцентом на ракетне системе, самоходне хаубице и  производни програм Х.К. „ Крушик Ваљево.

На штанду су вођени разговори са постојећим, као и потенцијалним партнерима у циљу унапређења сарадње, остварења реализације по постојећим уговорима и размене информација по техничким и комерцијалним питањима.

Најзначајне посете нашем штанду на сајму у Џакарти биле су: посета начелника Генералштаба оружаних снага Индонезије и делегације МО Индонезије.

Изложбени штанд је посетио и већи број понуђача-произвођача специфичних подсистема и компонената, који су изразили спремност за сарадњу у развоју сложених борбених система. 

Назад на актуелности